Varmepumpe Tørketrommel - Varmepumpe Tørketrommel for Mat, Frukt og Grønnsaker.
Bruksområder for tørketrommelvarmepumpe
Druer, fiken, aprikos, eple, sitron, plomme og andre frukter, tomat, paprika, laurbærblader, mais, tobakkblader og andre tørkede grønnsaker; kjøtt, fisk, pastrami og andre tørkede matvarer
Funksjon av tørketrommelvarmepumpe
Oppvarming, tørking og fuktighetsreduksjon
Prinsipp for tørketrommelvarmepumpens arbeidssystem
Først øker tørketrommelvarmepumpen omgivelsestemperaturen inne i skapet til 60 grader Celsius. Deretter begynner vannet inne i fruktene, grønnsakene eller andre matvarer å fordampe. Den fordampede vannet transporteres til tørketrommelvarmepumpen av vifter. Deretter går det over i væskeform, og senere blir dette vannet kastet ut. På denne måten utføres tørkeprosessen.
Fordelene med tørketrommelvarmepumpe
1. Tørketrommelvarmepumpe er et fornybart energisystem. Du kan bruke solcellebatteri til systemet, og du kan redusere driftskostnadene til null.
2. Sammenlignet med fossile brensler kan du spare opptil 40 % til 80 %.
3. Uten å ta varm luft ut, kan du redusere fuktigheten, og det vil ikke være varmetap.